¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Troben 40.000 joguines que no compleixen la normativa

La Guàrdia Urbana de Barcelona inicia el dispositiu "Jugar segur" per garantir que les joguines que es venen en els establiments compleixin amb tots els requisits i normatives establertes

Joguines intervingudes per la Guàrdia Urbana de Barcelona /

Des d'aquest dilluns 17 de desembre fins al 5 de gener la Guàrdia Urbana de Barcelona duu a terme un seguit d'inspeccions als diferents establiments "multipreu" de la ciutat. Durant els tres primers dies els agents han inspeccionat un total de 27 establiments i han immobilitzat prop de 40.000 joguines, n'han intervingut més de 300 i han imposat 29 denúncies per incompliments de la normativa.

L'Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana realitzen inspeccions periòdiques als diferents establiments de la capital catalana per garantir el compliment de les diferents normatives administratives.

La ciutat de Barcelona compta amb un gran nombre d'establiments "multipreu" amb una extensa i variada oferta de productes adreçats als consumidors. Amb motiu de les festes de Nadal i Reis aquests establiments augmenten la seva oferta amb productes relacionats amb les festes de Nadal. Un dels productes que exigeixen un control especial durant aquestes dates són les joguines.

Per aquest motiu, durant unes dates en les quals les compres de joguines augmenten considerablement, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha iniciat un dispositiu específic anomenat "Jugar Segur" sobre els diferents establiments "multipreu" de la ciutat per tal d'assegurar que les joguines que es venen no representin cap risc ni per la integritat ni per la salut dels més petits, vetllant perquè compleixin la normativa vigent i garantint que tinguin en compte un seguit de normes de seguretat i etiquetatge.

Les joguines poden estar associades a un gran nombre de lesions cada any, essent els menors de 3 anys els que presenten un major risc de patir-les.

Cargando