Sociedad

Un menor ferit greu a L'Hospitalet en una baralla al carrer

La víctima assegura que estaven fent una copa en un bar i els van atacar membres de la violenta banda dels Trinitarios

Un noi menor d'edat està ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu ferit de gravetat en una baralla amb un altre grup de joves en ple carrer Riera Blanca, a l'Hospitalet de Llobregat aquest divendres al vespre. Els mossos investiguen si en aquest enfrontament hi ha implicats membres de la banda dels Trinitarios.

Más información

Diversos testimonis han explicat a la Cadena SER, que els membres dels dos grups eren molt joves, alguns menors d'edat, i que anaven armats amb pals i alguna cadena. Segons la versió de les víctimes, ells estaven prenent una beguda en un bar quan els membres d'aquesta banda dels Trinitarios se'ls van acostar i van agredir un dels menors amb una eina punxant. Després van fugir i el van deixar estès a terra ensangonat. Un client d'un restaurant del costat, situat al número 110 d'aquest carrer que fa frontera entre Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat, va entrar al local per demanar ajut. "Vaig trucar de seguida al 112 perquè veia els nois anant amunt i avall i aquest client em va dir que hi havia un jove ferit", ha explicat el propietari del restaurant.

Els mossos investiguen aquesta nova baralla entre joves i intenten ratificar si pertanyen a alguna banda i quin va ser el motiu de l'enfrontament. Les agressions entre aquests grups comencen a ser habituals tot i que sovint no s'acabi de treure l'aigua clara del que ha passat exactament i perquè.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00