Sociedad

"No hi ha projecte nacional sense projecte social"

Artur Mas vincula la independència de Catalunya amb una millora de l'estat del benestar i la justícia social

Artur Mas, en el seu missatge de Cap d'AnyACN

En el seu missatge de Cap d'Any, el president de la Generalitat ha incidit de nou en el procés sobiranista imparable que segons ell ha iniciat el país però, a diferència d'altres anys, el seu discurs ha adoptat un destacat accent social.

Aquest to social era, precisament, una de les exigències d'Esquerra Republicana quan Convergència i Unió i els republicans negociaven el pla de governabilitat que finalment els dos partits van tancar a mitjans de desembre.

Más información

En el seu discurs de final d'any, Mas va lligar d'aquesta manera el projecte nacional i el social: "No hi ha projecte nacional sense projecte social i no hi ha projecte social sense projecte nacional. Benestar i justícia al costat de les llibertats nacionals. Aquesta ha estat, és i serà la lluita de tantes i tantes generacions de catalanes i catalans per al futur d'aquest país"

En el seu discurs, Artur Mas va recordar que una majoria àmplia dels ciutadans de Catalunya van acudir a les urnes amb la voluntat de construir un país nou.

Mas reconeix que hi haurà dificultats i molts obstacles, però es compromet a intentar superar-los per viure en un país millor: "Qui està disposat a lluitar, pot sortir-se'n o no, pot guanyar o pot perdre. Però qui no lluita, ja ha perdut"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00