¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

"No hi ha projecte nacional sense projecte social"

Artur Mas vincula la independència de Catalunya amb una millora de l'estat del benestar i la justícia social

Artur Mas, en el seu missatge de Cap d'Any /

En el seu missatge de Cap d'Any, el president de la Generalitat ha incidit de nou en el procés sobiranista imparable que segons ell ha iniciat el país però, a diferència d'altres anys, el seu discurs ha adoptat un destacat accent social.

Aquest to social era, precisament, una de les exigències d'Esquerra Republicana quan Convergència i Unió i els republicans negociaven el pla de governabilitat que finalment els dos partits van tancar a mitjans de desembre.

En el seu discurs de final d'any, Mas va lligar d'aquesta manera el projecte nacional i el social: "No hi ha projecte nacional sense projecte social i no hi ha projecte social sense projecte nacional. Benestar i justícia al costat de les llibertats nacionals. Aquesta ha estat, és i serà la lluita de tantes i tantes generacions de catalanes i catalans per al futur d'aquest país"

En el seu discurs, Artur Mas va recordar que una majoria àmplia dels ciutadans de Catalunya van acudir a les urnes amb la voluntat de construir un país nou.

Mas reconeix que hi haurà dificultats i molts obstacles, però es compromet a intentar superar-los per viure en un país millor: "Qui està disposat a lluitar, pot sortir-se'n o no, pot guanyar o pot perdre. Però qui no lluita, ja ha perdut"

Cargando