¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Va morir asfixiat a un contenidor de roba

Segons ha pogut confirmar la SER, el jove que va morir dissabte en un contenidor de roba a Arbúcies, va perdre la vida per asfixia

Un contenidor semblant al que va ser escenari de la tragèdia /

Un home que passejava de matinada per aquesta localitat de la comarca de la Selva va descobrir que sortien unes cames d''un contenidor. Quan va veure que el jove no contestava va alertar els Mossos que van comprovar que havia mort per asfixia en quedar atrapat.

Roba Amiga, que té instal.lats 1.500 contenidors de recollida de roba, ha lamentat la mort del jove i considera l'acció probablement fruït d'una situació de necessitat agreujada per l'actual context de crisi.

Segons la cooperativa, en els últims mesos els contenidors de roba usada han sofert un increment d'actes de vandalisme i robatoris.

Per això, l'entitat ha decidit substituir gradualment els contenidors actuals per uns que disposen un mecanisme que impossibilita les intrusions. Tot i això, apunten en un comunicat, Roba Amiga no és la propietària del contenidor d'Arbúcies on es va produïr el sinistre.

Cargando