Sociedad

Interior no pot tancar el Paradise perquè compleix tots els requisits de seguretat

El Departament d'Interior assegura que no pot clausurar el prostíbul Paradise de La Jonquera perquè compleix totes les mesures de seguretat, però diu que en parlarà amb l'Ajuntament per veure què s'hi pot fer. Els Mossos segueixen investigant la nova amenaça de bomba que aquest macro local va rebre la nit de Cap d'Any i que va resultar ser falsa

ACN

La policia confia que el propietari d'aquest macroprostíbul els aporti més dades per intentar esbrinar qui ha darrera d'aquesta cadena d'amenaces i la col.locació d'explosius al local, que ha suposat ja el desallotjament del Paradise en dues ocasions, en només 7 dies de diferència. El conseller d'Interior s'ha limitat a dir que el cas esta sota investigació i que mentre no hi hagi res tancat no donaran cap detall. Els Mossos han reforçat la vigilància a la zona però Ramon Espadaler assegura que no poden tancar-lo perquè no tenen la potestat per fer-ho.

Mentrestant, els sindicats de Mossos reclamen més informació per saber a quin perill exacte s'enfronten els agents que fan els controls a prop del Paradise. El portaveu sindicat CAT del cos policial, Ramon Labrador, considera que es posa en risc les patrulles de seguretat ciutadana si el que hi ha al darrera de les amenaces és un grup criminal organitzat.

Más información

Davant d'aquestes crítiques, el nou conseller d'Interior ha assegurat que els Mossos ja tenen tota la informació que han de tenir.

En declaracions que publica avui el diari El Pais, el propietari del prostíbul Paradise assegura que no sap de què van aquestes accions contra el seu establiment i afegeix que ell no ha fet res. Diu també que, l'únic que sap, és que el seu local es va quedar buit les nits del desallotjament i el prostíbul del costat va treballar molt.

El propietari del Paradise assegura que "no ha tingut mai cap problema amb màfies"

09:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130107csrcsrsoc_8.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00