¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'alcaldessa de La Jonquera demana més col.laboració al propietari del Paradise

L'alcaldessa de La Jonquera demana més col.laboració al propietari del macroprostíbul Paradise per ajudar la policia a detenir qui hi ha darrera de les amenaces de bomba que han obligat a desallotjar el local dues vegades en l'espai d'una setmana i que també perjudiquen els altres negocis de la zona i del municipi

Un operario sube a su grua el vehículo del que artificieros de los Mossos d'Esquadra han retirado esta noche un artefacto explosivo del interior. Un grupo de cinco personas armadas había dejado aparcado el vehículo frente al macro prostíbulo 'Paradise' de La Jonquera (Girona) /

Sònia Martínez diu que tot i que la Generalitat no pot ordenar el tancament del local, es reunirà amb el conseller d'Interior per explorar totes les possibilitats.

L'alcaldessa ha recordat que, de la mateixa manera que es va desallotjar el Paradise la nit de Cap d'Any, també es van haver de fer sortir al carrer als comensals de dos bufets pròxims a la zona i això els va ocasionar un greu perjudici econòmic perquè és una de les nits que es treballa més.

Més enllà d'això, a Martínez li preocupa que La Jonquera s'associï només a prostitució per aquest tipus d'episodis i també li preocupa que la protecció del macroprostíbul estigui obligant a destinar uns efectius que ara es fan servir per la seguretat ciutadana del municipi i dels del voltant. Martínez demana al propietari del Paradise, José Moreno, més col·laboració amb la policia.

La Generalitat ja ha dit que no té eines per obligar a tancar el Paradise; perquè té tots els permisos en regla i una sentència judicial favorable. Malgrat tot, l'alcaldessa de La Jonquera ha dit que ja ha quedat amb el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, per explorar totes les possibilitats en aquest sentit i per parlar de seguretat.

El propietari del Paradise assegura que "no ha tingut mai cap problema amb màfies"

Cargando