Sociedad

Vilajoana, nou Secretari General de la Presidència

Jordi Vilajoana, ex Conseller de Cultura i molt pròxim al president Artur Mas, serà nou Secretari General de la Presidència

Jordi VilajoanaACN

Ocuparà així el càrrec de Francesc Homs, qui serà el seu cap immediat com a nou conseller de la Presidència. Segons fonts de Govern, aquest serà un dels nomenaments més destacats de la reunió d'aquesta tarda de l'executiu, la primera d'aquest 2013 i que ha de servir, bàsicament, per acabar de dissenyar l'estructura del nou govern.

Jordi Vilajoana, de 54 anys, és de les poques persones del món polític a qui se li atribueix una estreta amistat amb el President Artur Mas, qui ja hem explicat en més d'una ocasió, en aquesta nova etapa ha decidit rodejar-se de gent de la màxima confiança.

Vilajoana actualment és portaveu de CiU al Senat i vicepresident de la Fundació CATDEM, vinculada a Convergència Democràtica.

Más información

Al 1999 va ser conseller de Cultura en temps de Jordi Pujol, entre 2004 i 2008 va ser vicepresident del Congrés. Anteriorment també havia estat director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00