¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'oposició reclama al Govern que tiri enrere la privatització d'Aigües Ter-Llobregat

L'oposició vol que el govern faci marxa enrere en aquesta privatització, que el mateix conseller Lluís Recoder va comparar com la venda de les joies de l'àvia, i els detractors van retreure que significava desprendre's d'una important estructura d'Estat

Els partits volen explicacions al Parlament. El PSC vol que les doni el nou Conseller de Territori, Santi Vila i si cal, Andreu Mas Colell, Conseller d'Economia. Iniciativa reclama la compareixença també de l'ex Conseller Lluis Recoder i Xavier Trias, responsable de l'àrea metropolitana.

La portaveu d'IC, Dolors Camats, ha estat molt gràfica: "El que hi ha és una baralla de llops i els ciutadans i ciutadanes som els corders. El paper de la Generalitat, lluny de defensar els ciutadans i ciutadanes és veure si en treu una part per poder pagar i eixugar els seus deutes"

El diputat socialista Jordi Terrades, diputat socialista, destaca l'opacitat en la privatització d'una empresa molt important: "Es un servei essencial per 5 milions de persones i el mínim que es pot exigir és transparència i claredat cristal.lina, que en aquest procés no ha existit. Nosaltres hem demanat la compareixença del conseller Santi Vila."

Tant Iniciativa com els socialistes reclamen que el nou soci de Convergència i Unió al Parlament, Esquerra Rebublicana, es pronuncii sobre aquest afer.

Cargando