¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Messi: "El més important és que hi ha cinc del nostre equip a l'onze ideal"

El davanter argentí del FC Barcelona, Leo Messi, que aquest dilluns s'ha adjudicat la seva quarta FIFA Pilota d'Or consecutiva, ha assegurat que "el més important" és que hi ha hagut cinc jugadors del conjunt blaugrana al'' onze ideal'' de l'any 2012 , destacant la importància del col.lectiu sobre l'individual

El jugador argentino del FC Barcelona, Lionel Messi, posa con el trofeo FIFA Balón de Oro, que le distingue como el mejor jugador del mundo por cuarta vez consecutivo.

"És important pel que significa. És una bonica nit, i l'important és que hi ha cinc del nostre equip a l'onze ideal i això és important per a l'equip i el club", va declarar el jugador argentí en arribar a l'aeroport.

Preguntat sobre per què no va esmentar Cristiano Ronaldo durant la seva intervenció, Messi va reconèixer que s'havia oblidat de moltes persones. "Em vaig oblidar de molta gent: de Tito Vilanova, Abidal ... Intentaré seguir de la mateixa manera fent el màxim possible. L'any passat vam aconseguir la Copa del Rei i aquest esperem sumar més títols", ha indicat.

"S'ha de disfrutar ia seguir com veníem fent. Segueixo de la mateixa manera que sempre. Sempre és un privilegi estar entre els tres millors. L'any passat vaig estar amb Xavi i aquest amb Iniesta", va concloure.

Escucha el discurso de Leo Messi

"Messi cada día juega mejor y cada temporada mete más goles. Es el mejor de todos"

Cargando