¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El Prat segueix sense taxis

Segon dia consecutiu de problemes per trobar taxi a l'aeroport del Prat. I pel mateix motiu que ahir: les protestes d'un grup de taxistes contra el nou sistema de torns

Taxis a l'aeroport de Barcelona /

Aquest sistema es va començar aplicar el 2 de gener, té com a finalitat reduir la xifra de taxis per Barcelona i redistribuir millor els clients i, per tant, els ingressos. Al marge dels sindicats, però, un grup de taxistes autònoms encapçalen una protesta que passa per no agafar clients a l'aeroport del Prat.

José María Sánchez, membre del sindicat del Taxi de Catalunya (STAC), ha apuntat que la nova mesura "no és efectiva" però ha admès que s'havia de provar tot i que no tenia el seu suport. Argumenta que el sistema de torns no funciona perquè en aquestes dates de gener hi ha poca activitat a la capital catalana i s'han dimensionat unes franges horàries amb molts serveis i els ingressos durant aquestes hores són escassos, segons ha apuntat. També, Sánchez considera que "una mesura tan rígida tampoc és convenient pel sector perquè està acostumat a una llibertat horària".

La reunió prevista pel dia 15 entre l'Institut Metropolità del Taxi i les associacions de taxistes s'ha avançat a aquesta setmana.

Cargando