¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Un mort i 11 ferits greus i crítics en l'accident a l'AP-2 a Castelldans

Un mort, 11 ferits, entre crítics i greus i 40 persones il.leses. És el resultat del xoc múltiple amb 18 vehicles implicats, que s'ha produït aquest matí a l'autopista AP-2 a Castelldans, a la comarca de les Garrigues

Foto cedida per una persona que ha resultat il.lesa a l'accident /

8 vehicles, entre ells 3 camions pesants i un autocar, i ha afectat un total de 52 persones. La densa i espessa boira que hi ha en aquest punt podria ser la causa de l'accident. L'autopista continua tallada en sentit Barcelona, en un tram d'uns 20 quilometres des de Lleida, on es desvien els vehicles.

Un accident per encalç. Primer un vehicle no se sap per què, hauria xocat contra la barana d'un dels marges de l'autopista, un moviment de ziga-zaga, i un encalç posterior del següent , i següents. Entre ells tres camions i un autocar amb passatgers, que aquests sortosament estan il.lesos. Així fins a 18 vehicles. La víctima mortal és el conductor d'una furgoneta de serveis de l'autopista, que circulava en aquell moment per aquest punt quilomètric el 158 a Castelldans, no feia cap servei en concret.

Els ferits crítics i greus, 11 en total, han estat evacuats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida i als hospitals Vall d'Hebron i Bellvitge de Barcelona.

Entre les causes, en destaca la boira molt espessa d'aquest hora, cap a les 10 del matí, amb una visibilitat menor als 50 metres.

Com a conseqüència de l'accident, l'autopista continua tallada a l'alçada de Lleida en sentit Barcelona i podria estar-ho durant diverses hores més, a causa dels treballs per retirar els vehicles sinistrats. Segons Trànsit, els vehicles són desviats, des de Lleida, per la LL-12, la LL-11 i la C-13.

Cargando