¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Salaris cada any més empobrits

En els últims 3 anys, els treballadors assalariats han perdut de mitjana uns mil 300 euros l'any a conseqüència de la crisi. És el càlcul d'un estudi fet per la consultoria ICSA i l'escola de negocis EADA que també constata que als empleats rasos el 2012 els van congelar el sou, mentre que els directius van tenir augments d'un 3 per cent

La crisi econòmica ha provocat una evolució desigual dels salaris. La inflació acumulada des del 2007 s'eleva a l'11,5 per cent i supera l'increment salarial viscut durant aquests darrers anys que queda 2 punts per sota. L'estudi també destaca que els dirigents de la industria han estat durant el 2012 els millors pagats, superant per primer cop a la història els del sector financer.

Davant de la conjuntura incerta que patim, el president d'ICSA, Ernesto Poveda, defensa la necessitat d'adaptar-se als temps que corren per no perdre competitivitat amb altres mercats.

L'èxit del canvi de model proposat per Poveda passa per aplicar sistemes de retribució adaptats a cada empresa. Aquests sistemes han de ser sostenibles i equitatius per aconseguir motivar tots els treballadors.

Cargando