¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

4 ferits de l'accident de Castelldans segueixen a la UCI

Vuit ferits en l'accident múltiple de l'AP-2 a Castelldans continuen ingressats, quatre d'ells a la Unitat de Cures Intensives. Quatre persones que també van ser ateses per ferides greus ja van ser donades d'alta ahir dimarts al vespre

Imatge de l'accident múltiple de Castelldans /

Vuit dels dotze ferits que van ingressar ahir dimarts a diferents centres hospitalaris com a conseqüència de l'accident múltiple que va tenir lloc a l'AP-2 a Castelldans (Garrigues) continuen ingressats. Quatre d'ells es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i dels tres que estaven en estat crític ara n'hi ha dos. D'altra banda, quatre persones que també van ser ateses per ferides greus ja van ser donades d'alta ahir al vespre.

D'aquesta manera, a l'Hospital Arnau de Vilanova hi ha sis ingressats, un a Bellvitge i l'altre a la Vall d'Hebron. La majoria de ferits estan estables dins la gravetat i evolucionen favorablement. Un veí de Lleida de 48 anys va ser la única víctima mortal.

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida hi ha sis ferits ingressats. D'aquests un és un ciutadà d'origen xinès que es troba ingressat a la UCI en estat crític però estable dins la gravetat després que ahir se li practiqués una operació per un traumatisme abdominal amb perforació de víscera. A la UCI del mateix centre hospitalari també s'hi troba una altra víctima, en estat molt greu. Així mateix, a l'Arnau hi ha quatre persones més ingressades amb ferides greus que es troben estables dins la gravetat, dos a Urgències i dos a planta. En aquest centre ja es van donar d'alta ahir al vespre tres persones, de la mateixa manera que també es va donar d'alta a la persona que es va derivar a la Clínica de la Perpetuo Socorro de Lleida.

D'altra banda, a l'Hospital de Bellvitge de Barcelona, hi ha un ferit que va ingressar amb un traumatisme toràcic i ha passat d'estar crític a estar molt greu però estable dins la gravetat. Aquesta persona es troba ingressada a la Unitat de Reanimació d'Urgències d'aquest centre hospitalari. Per últim, a l'Hospital de la Vall d'Hebron hi ha un ferit crític amb una afectació medul·lar, que continua crític a la UCI però estable, amb un pronòstic d'evolució favorable que podria fer que demà dijous ingressés a planta.

L'accident múltiple va tenir lloc ahir dimarts quan faltaven pocs minuts per les deu del matí al punt quilomètric 158 de l'AP-2 a Castelldans. Va tenir lloc una col·lisió per encalç entre dos cotxes i posteriorment, setze vehicles més s'hi van veure implicats, entre els quals tres camions i un autocar. Com a conseqüència de la topada hi va haver un mort, Jordi C., de 48 anys d'edat i veí de Lleida. En el moment del sinistre hi havia una intensa boira a la zona que reduïa la visibilitat fins a 25 metres.

Cargando