¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Cau una banda de distribuïa bitllets falsos de 200 euros

Els Mossos i la Policia Nacional han desarticulat una organització dedicada a la distribució de bitllets de 200 euros falsos. Es calcula que durant l'any passat van posar en circulació per tot el territori uns 70.000 euros. Hi ha una vintena de detinguts, tots de nacionalitat espanyola

Els investigadors han intervingut gairebé 46.000 euros falsos, armes de foc, documentació i ordinadors /

Les detencions s'han produït a Madrid i Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

L'operació s'ha centrat en un poblat de barraques de Madrid on els falsificadors fabricaven bitllets de 200 euros i els repartien per tot l'Estat.

Un dels principals compradors és un home de 38 anys de nom Carmelo i veí de Santa Coloma de Gramenet, amb antecedents, que, segons els Mossos, un o dos cops cada dos mesos baixava a Madrid per comprar entre 6.000 i 9.000 euros en bitllets de 200 falsos.

Després els col.locava en comerços fent un truc: entregava primer un bitllet autèntic i després hàbilment el canviava pel fals

Aquest home que ha ingressat en presó provisional actuava amb un soci de 22 anys i veí també de Santa Coloma de Gramenet, que també està entre reixes. La policia calcula que obtenien 180 euros de benefici per cada 200 euros falsos sumat als objectes que compraven. Fabricar i distribuir moneda falsificada està fortament castigat amb penes d'entre 8 i 12 anys de presó.

Cargando