Economía y negocios

Obres aturades

El conseller de territori, Santi Vila, no descarta que s'hagin d'aturar algunes obres que ja estan licitades si el govern no flexibilitza l'objectiu de dèficit

ACN

Vila ho ha dit aquest matí a Manresa on ha anunciat que les obres per intentar reduir els accidents a la C-55 començaran la setmana que ve.

Santi Vila ha explicat que ara mateix tots els departaments tenen ordre de no començar cap inversió nova i fins i tot aturar-ne algunes ja licitades o adjudicades. Vila diu que això només es podrà evitar si el govern espanyol suavitza les seves exigències respecte al dèficit de les comunitats autònomes.

Tot i això, el conseller de territori assegura que es continuaran fent les actuacions més urgents com per exemple algunes a la C-55 per incrementar la seguretat. Les obres començaran dimarts. En el tram de Manresa es millorarà la incorporació de la C-1411Z amb un carril d'acceleració; es modificarà el traçat de la C-55 entre la pujada de Bufalvent i el pont del Cardener amb una corba i contra corba per facilitar la conducció i a més s'instal·larà una mitjana de formigó per separar els dos sentits de circulació entre la pujada de Bufalvent i la cruïlla amb la c-1411z. En el tram de Castellbell i el vilar els dos sentits de circulació se separaran amb un zebrejat d'amplada variable amb línia blanca amb ressalts i ulls de gat per afavorir la visió nocturna. També es redistribuiran els carrils de circulació de forma que n'hi haurà 2 en sentit Manresa i un en sentit Abrera. El cost de l'obra és d'1 milió 200 mil euros. El desdoblament de la C-55 s'està redactant, però no hi ha data per executar les obres per què no hi ha diners per fer-ho.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00