¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Sánchez-Camacho demana la intervenció del govern de l'Estat

La presidenta del PPC ja s'ha adreçat al govern de Rajoy perquè intervingui políticament i legalment per desactivar aquest desafiament, que considera la major provocació a la convicència de Catalunya i Espanya de la història de la democràcia

La líder del Partit Popular català, Alícia Sánchez-Camacho, considera que Artur Mas és hipòcrita i cínic quan apel?la a la democràcia justament per saltar-se el marc legal vigent, i ha dit que ja ha parlat amb el Govern espanyol perquè activi mecanismes legals i polítics per aturar el procés que impulsen CiU i Esquerra.

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho

Sánchez-Camacho considera que Catalunya té ara mateix un tercer tripartit, format per Convergència, Esquerra i Unió Democràtica. Ha apel·lat als diputats democristians a votar en contra de la declaració de sobirania si Duran i Lleida pretén continuar sent un pont amb el govern espanyol.

La presidenta del PP català ho ha dit en una roda de premsa amb un to solemne i transcendent i ha afirmat que Catalunya s'exposa a una fractura interna si prospera la declaració de sobirania al Parlament.

Cargando