Sociedad

Ensurt a l'AVE

Un tren procedent de Figueres ha entrat a més velocitat de l'habitual al túnel de la Sagrera i ha provocat una sacsejada que fins i tot ha tirat alguns passatgers a terra

Els viatgers de l'AVE que ha sortit de Figueres a les 7:55 del matí han patit un ensurt al túnel que creua la ciutat de Barcelona. El tren circulava a més velocitat de l'habitual en aquest punt i ha fet un moviment brusc que fins i tot ha tirat passatgers a terra.

Más información

El tren acabava d'entrar al túnel de la Sagrera. I els passatgers que ja s'havien posat drets per preparar-se per baixar a l'estació de Barcelona Sants han patit una sacsejada i alguns d'ells han caigut a terra, igual que molts telèfons, ordinadors i altres objectes. Fonts de Renfe han explicat a la Cadena SER que, efectivament, s'ha produït un moviment brusc, però asseguren que en cap cas s'ha superat la velocitat permesa en aquest punt i que no els consta de moment cap queixa formal dels passatgers. Els viatgers amb els que hem pogut parlar asseguren que la saccejada ha estat forta i alguns que es queixen de mal d'esquena i o de dolor a les cervicals. Entre els viatgers que aquest matí han patit l'ensurt es troba el Conseller de Territori, Santi Vila, i alguns diputats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00