Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad

L'Ajuntament canvia el projecte d'urbanització del calaix de Sants

El projecte d'urbanització del carrer Antoni Capmany elimina els talussos per accedir al passeig elevat i neix sense dotació econòmica

En groc es marca la zona d'actuació al carrer Antoni de Capmany, entre el carrer de Sants i Riera Blancabcn.cat

L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat els tràmits per urbanitzar el carrer Antoni Capmany situat al costat del calaix de formigó que cobreix les vies de Sants. Però ho fa sense pressupost i sense recollir la petició dels veïns que es recuperin els talussos que han de permetre l'accés a la superfície d'aquest caixó que ha emergit davant dels edificis.

El projecte que està a exposició pública des d'aquest matí recull només la remodelació del carrer Antoni Capmany i deixa per més endavant la urbanització de la superfície del calaix i la reordenació de l'altra banda de les vies.

Más información

El document dissenya un carrer amb prioritat per a vianants i renuncia a incloure un carril per als cotxes com havia plantejat l'Ajuntament.

Els únics vehicles que hi podran circular seran els de serveis, càrrega i descàrrega i emergències i els particulars que vulguin entrar o sortir dels pàrquings.

El projecte estableix un període d'execució de 7 mesos que l'equip de govern eleva fins als 10. Administrativament es podria començar abans de l'estiu, però els pressupostos prorrogats no ho garanteixen. Només si el govern arriba a un acord amb algun grup de l'oposició i s'aprova al ple, es podran dedicar els diners necessaris per fer les obres.

El projecte preveu urbanitzar 17 mil metres quadrats incloent els passos inferiors de Badal i el de Riera de Tena on es podran instal.lar comerços. Del projecte han desaparegut els talussos i rampes d'accés a la superfície del calaix que els veïns continuen defensant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00