¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola ratifica la denúncia

María Victoria Álvarez ha declarat durant més d'una hora i mitja davant del jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, i també en presència de l'advocat del fill de l'expresident

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006 /

L'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, s'ha ratificat avui davant el jutge en la denúncia que va presentar contra el fill de l'expresident. Segons Victória Àlvarez, aquest home hauria traslladat a Andorra bosses plenes de bitllets de 500, suposadament, per blanquejar-los.

Victòria Álvarez ha declarat durant una hora i mitja davant del jutge Pablo Ruz, del Fiscal Anticorrupció, la seva defensa i també l'advocat de Jordi Pujol Ferrusola, que s'ha volgut personar a l'Audiència Nacional.

Segons fonts properes al cas, la dona ha ratificat el que ja va dir fa un mes i mig davant de la policia: que Pujol Ferrusola va viatjar diverses vegades a Andorra amb una motxilla carregada de bitllets de 500 euros, que es va reunir a Londres amb una persona que es dedicava a blanquejar diners, que el fill de l'Expresident hauria invertit en una empresa de comunicacions de la capital britànica i que va anar a Mèxic per gestionar casinos i construir un hotel.

Ara el jutge Pablo Ruz ha demanat a la fiscalia anticorrupció, que és qui li havia sol·licitat que escoltés l'exparella de Pujol Ferrussola que li digui si vol practicar alguna diligència més d'investigació, si vol arxivar la causa o traslladar-la a algún altre jutjat.

Recordem que un jutge de Madrid ja investiga una denúncia similar de l'empresari Javier de la Rosa.

Cargando