Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

L'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola ratifica la denúncia

María Victoria Álvarez ha declarat durant més d'una hora i mitja davant del jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, i també en presència de l'advocat del fill de l'expresident

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006 / ACN

L'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, s'ha ratificat avui davant el jutge en la denúncia que va presentar contra el fill de l'expresident. Segons Victória Àlvarez, aquest home hauria traslladat a Andorra bosses plenes de bitllets de 500, suposadament, per blanquejar-los.

Victòria Álvarez ha declarat durant una hora i mitja davant del jutge Pablo Ruz, del Fiscal Anticorrupció, la seva defensa i també l'advocat de Jordi Pujol Ferrusola, que s'ha volgut personar a l'Audiència Nacional.

Segons fonts properes al cas, la dona ha ratificat el que ja va dir fa un mes i mig davant de la policia: que Pujol Ferrusola va viatjar diverses vegades a Andorra amb una motxilla carregada de bitllets de 500 euros, que es va reunir a Londres amb una persona que es dedicava a blanquejar diners, que el fill de l'Expresident hauria invertit en una empresa de comunicacions de la capital britànica i que va anar a Mèxic per gestionar casinos i construir un hotel.

Ara el jutge Pablo Ruz ha demanat a la fiscalia anticorrupció, que és qui li havia sol·licitat que escoltés l'exparella de Pujol Ferrussola que li digui si vol practicar alguna diligència més d'investigació, si vol arxivar la causa o traslladar-la a algún altre jutjat.

Recordem que un jutge de Madrid ja investiga una denúncia similar de l'empresari Javier de la Rosa.