Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

L'Hospitalet convertirà una antiga fàbrica industrial en un espai gastronòmic de referència

El projecte, que compta amb el suport de Ferran Adrià, és pioner a Espanya i tindrà espais de venda, restauració i formació gastronòmica

GOOGLE STREET VIEW

DAVID GUERRERO 18/01/2013 - 13:52 CET

L'antiga fàbrica Godó i Trias, actualment abandonada al costat de la plaça Europa de l'Hospitalet, es convertirà en un gran aparador de la gastronomia catalana i la dieta mediterrània. És un projecte de l'ajuntament de l'Hospitalet que no té precedents ni a Catalunya ni a Espanya.

La idea parteix d'un mercat tradicional però es busca que la gent, més enllà d'anar a comprar, vagi sobretot a menjar. A més, tindrà espais de formació, i divulgació gastronòmica. Vol convertir-se així en un referent turístic de primer ordre. Segons l'alcaldessa, Núria Marín, busquen que sigui "un expositor de la gastronomia catalana i un referent europeu de la dieta mediterrània que lliga dos dels eixos estratègics de ciutat: el turisme junt amb el comerç i la restauració".

El cuiner Ferran Adrià, nascut a l'Hospitalet, avala el projecte i és un dels seus impulsors. Des de l'ajuntament asseguren que l'estan desenvolupant de manera conjunta amb la Generalitat però encara queden molts detalls per definir i no s'atreveixen a posar un calendari per fer-lo realitat.