Sociedad

Mas crida a "fer pinya" per aconseguir un "país nou"

El president de la Generalitat ha fet avui una nova crida a la ciutadania a fer un esforç col.lectiu per construir un país "en part nou" i ha advertit "que no ens ho posaran fàcil"

Artur Mas en el seu discurs d'investiduraACN

Mas afirma que aquest treball ha de ser "de tots" i no només dels polítics.

Artur Mas ha explicat que Catalunya està travessant una època de grans dificultats però també de grans il.lusions, unes afirmacions que coincideixen amb les negociacions d'una declaració de sobirania que es desenvolupen al Parlament.

"Cal saber combinar bé les dues coses. És una etapa de grans il.lusions per construir un país en part nou i això és una obra col · lectiva per a la qual tots estem cridats. No és feina d'un president, un parlament o els ajuntaments"

Per a Mas, tothom és "coresponsable", per això ha animat els ciutadans "a fer aquest camí junts".

Más información

"No ens ho posaran fàcil però depenem sobretot de nosaltres. Estem en una cruïlla històrica i hem d'entendre que, en funció de la pinya que fem, al país li anirà millor o pitjor", ha afirmat.

També ha afegit que "ningú pot fallar". "Serà un camí difícil, amb pedres, però no perdem la il.lusió en els pròxims temps perquè el país està a prova i segur que la superarem. La suma d'esforços farà que el país vagi endavant i triomfem"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00