¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Un pla municipal de xoc contra l'atur juvenil

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat un pla de xoc per combatre l'Atur Juvenil a la ciutat. La proposta, que ha presentat el PSC, ha obtingut el suport d'Iniciativa i d'Unitat per Barcelona, mentre que Convergència i Unió i el Partit Popular s'hi han abstingut

El Partit Socialista demana que es destinin 50 milions d'euros en els propers tres anys. Entre les propostes hi ha que s'ofereixin crèdits per estimular la continuació dels estudis, o que les clàusules de licitació dels concursos públics incloguin la contractació de joves.

El president del PSC a Barcelona, Jordi Martí, ha criticat que l'equip de govern s'hagi abstingut a l'hora de buscar una solució per, ha dit, el problema més greu de la ciutat.

Des de CiU, el regidor Raimond Blasi, ha argumentat l'abstenció afirmant que ja s'estan duent a terme polítiques d'ocupació des de Barcelona Activa, tot i que ha assegurat que la proposta es debatrà a la Taula de Barcelona Coneixement. Tot i això, el regidor ha indicat que el govern no farà la inversió que es demana sense els pressupostos aprovats.

Malgrat aquesta demanda de Blasi, Jordi Martí ha tornat a descartar que el PSC doni suport global als comptes del 2013.

És viable un pacte estable a l'Ajuntament fins al final del mandat? (15/01)

Cargando