Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

Un pla municipal de xoc contra l'atur juvenil

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat un pla de xoc per combatre l'Atur Juvenil a la ciutat. La proposta, que ha presentat el PSC, ha obtingut el suport d'Iniciativa i d'Unitat per Barcelona, mentre que Convergència i Unió i el Partit Popular s'hi han abstingut

EUDALD MARTÍNEZ 18/01/2013 - 13:24 CET

El Partit Socialista demana que es destinin 50 milions d'euros en els propers tres anys. Entre les propostes hi ha que s'ofereixin crèdits per estimular la continuació dels estudis, o que les clàusules de licitació dels concursos públics incloguin la contractació de joves.

El president del PSC a Barcelona, Jordi Martí, ha criticat que l'equip de govern s'hagi abstingut a l'hora de buscar una solució per, ha dit, el problema més greu de la ciutat.

Des de CiU, el regidor Raimond Blasi, ha argumentat l'abstenció afirmant que ja s'estan duent a terme polítiques d'ocupació des de Barcelona Activa, tot i que ha assegurat que la proposta es debatrà a la Taula de Barcelona Coneixement. Tot i això, el regidor ha indicat que el govern no farà la inversió que es demana sense els pressupostos aprovats.

Malgrat aquesta demanda de Blasi, Jordi Martí ha tornat a descartar que el PSC doni suport global als comptes del 2013.

És viable un pacte estable a l'Ajuntament fins al final del mandat? (15/01).