¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Tercer intent de fuga d'un pres en una setmana

Un reclús de la presó de Ponent intenta escapar-se aprofitant un trasllat a l'hospital de Santa Maria. S'afegeix als casos de la Model i de Figueres dels últims dies.

Segons ha pogut saber la Cadena SER, un intern de la presó de Ponent es va intentar escapar divendres quan el traslladaven a l'hospital de Santa Maria. Ho va aconseguir, però poc després un funcionari de Brians que era a la zona el va aturar.

Aquest reclús va aprofitar un moment de distracció dels policies que el custodiaven per sortir corrent. Un funcionari de presons de Brians que era a la zona va aconseguir fer-lo caure i els agents el van poder reduir i detenir-lo per aquest intent de fugida.

Aquest és ja el tercer cas aquesta setmana. Dimecres dos interns de la presó de Figueres es van escapar de la infermeria baixant amb uns llençols i saltant des d'una teulada. Un funcionari de presons els va reconèixer quan anaven per la rambla de la ciutat i va alertar els mossos.

I dilluns passat, la SER també els va avançar que un intern de la presó model de BCN va aconseguir escapar-se despenjant-se des d'un sisè pis per les canonades de l'Hospital Clínic on els mossos el van portar després que s'hagués empassat suposadament una pila i 13 claus. En aquest cas, encara no l'han trobat.

Cargando