¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El PSC reclama a Mas que fugi de maximalismes

Els socialistes reclamen directament al president Artur Mas que s'allunyi de posicions maximalistes perquè es pugui arribar a un acord sobre la declaració sobiranista

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, en una imatge d'arxiu /

Els socialistes catalans emplacen el president de la Generalitat a evitar maximalismes a la declaració sobiranista per tal d'arribar a un acord d'ampli espectre.

El portaveu, Jaume Collboni, no ha volgut detallar el punt exacte en què es troben les converses però sí ha tornat a marcar la línia vermella del partit: que la consulta sigui legal i acordada.

El PSC es mostra disposat a retirar de la declaració tot l'apartat que inclou la reforma federal de la Constitució després que CiU i Esquerra ho hagin fet amb l'Estat propi, però rebutgen de forma frontal que la consulta es pugui fer de forma unilateral.

Pels socialistes Convergència està lligada de mans i peus a Esquerra i reclamen a Mas que tingui personalitat política pròpia i que se'n desmarqui, alhora que atribueixen la supeditació als republicans més a la necessitat d'aprovar uns pressupostos que representen un retallada de 4.000 milions d'euros que a la voluntat real de la Federació de tirar endavant el procés nacional.

Cargando