¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Problemes informàtics a 5 hospitals

Cinc centres de Barcelona, Girona i Lleida pateixen problemes d'accés al sistema de gestió SAP de l'Institut Català de la Salut

L'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona /

Cinc hospitals catalans estan patint problemes d'accés al sistema informàtic SAP de l'Institut Català de la salut. La incidència està afectant la connexió a informació compartida de la xarxa sanitària que s'utilitza per la gestió, compres i tresoreria. Els centres afectats són els hospitals de Bellvitge, Viladecans, Arnau de Vilanova de Lleida, Josep Trueta de Girona i Vall d'Hebron.

Aquest cap de setmana s'ha fet una actualització del sistema informàtic SAP, una eina informàtica compartida pels centres sanitaris que depenen de l'Institut Català de la Salut, i que s'utilitza per a la gestió en xarxa.

Aquesta intervenció ha provocat que avui hi hagi cinc hospitals que estiguin tenint incidències en el funcionament normal del sistema, que va més lent i que, en ocasions, no funciona. L'ICS ha confirmat a aquesta emissora el problema, mentre que els centres afectats, es remeten a les explicacions que dóna l'Institut Català de la Salut.

La fallada del sistema SAP no té incidència en l'atenció als pacients, però està provocant importants dificultats al personal administratiu per fer la seva feina.

L'ICS confia que la incidència se solucionarà al llarg del dia d'avui. Els centres afectats són els hospitals de Bellvitge, Vall d'Hebrón, Viladecans, Arnau de Vilanova de Lleida i Josep Trueta de Girona.

Cargando