¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

CCOO i UGT intenten reconduir la negociació a Nissan

Els treballadors de Nissan afiliats a CCOO i UGT votaran aquest dissabte una nova proposta a la Direcció de la Companyia a Barcelona que permeti que s'adjudiqui a un nou vehicle a la planta de la Zona Franca

Panell amb el logo de Nissan a la planta de Zona Franca de Barcelona /

Una reunió dilluns al vespre entre els líders dels dos sindicats i el Conseller d'Empresa, Felip Puig, ha obert aquesta via per intentar que Nissan faci marxa enrere en la seva decisió de descartar Barcelona per fabricar el nou cotxe.

CCOO i UGT diuen que la multinacional encara no ha pres una decisió sobre la factoria on es fabricarà el nou vehicle i per tant Zona Franca manté les seves opcions.

Així les coses, tot i les moltes propostes que ja han fet a la Direcció, les seccions sindicals estan el.laborant un nou text que es votarà dissabte en assemblea d'afiliats.

El secretaris generals de CCOO i UGT, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, han assegurat que "tot i voler més que ningú el nou model" no cediran al "xantatge" de la companyia i que només acceptaran un acord "digne" que garanteixi els drets laborals dels treballadors.

Aquest nou intent de salvar l'adjudicació d'un nou vehicle i, de retruc, la continuïtat de Nissan a Barcelona, es va gestar ahir al vespre en una reunió on hi va participar el Conseller, Felip Puig, i els líders de CCOO i de la UGT.

Cargando