¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Mas adverteix als socialistes que no han de quedar en el costat equivocat

Segons Artur Mas, "hi haurà un costat amb una gran majoria, on el PSC hi hauria de ser, i un altre costat legítim amb una minoria molt clara. No pot ser que el PSC estigui en aquesta minoria"

En el si del Govern i de CiU hi ha el convenciment que els socialistes realment no volen arribar a un acord, fins demà seguiran les apel. lacions i les mans esteses.

L'última ha estat la del president Mas, que adverteix als socialistes que demà no han de quedar al costat equivocat: "demà no decidirem al Parlament si Catalunya esdevé un estat. Demà votarem si Catalunya té dret a decidir lliurement el seu futur. Jo he escoltat moltes vegades el senyor Navarro dir que està d'acord "

Ara bé, el President també ha llençat el missatge que "si no pot ser amb els socialistes, el procés no s'atura", ha recordat que CiU i ERC han "renunciat" a "una sèrie de plantejaments" i s'ha actuat "amb molta generositat". Des del seu punt de vista, el PSC hauria d'estar al costat d'una "gran majoria".

I és que, segons Artur Mas, "hi haurà un costat amb una gran majoria, on el PSC hi hauria de ser, i un altre costat legítim amb una minoria molt clara. No pot ser que el PSC estigui en aquesta minoria"

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?