Sociedad

Els socialistes votaran no

Tal com ja va avançar la Cadena SER, el PSC votarà en contra de la declaració sobiranista de CiU, ERC i IC. Oficialment els socialistes expressen la voluntat de continuar negociant fins el darrer minut, però amb l'actual redactat, el PSC descarta l'abstenció

Cal destacar que el no és la posició que defensa la direcció del grup parlamentari, però no està clar que tots els diputats respectin la disciplina de vot.

Fonts del sector crític del PSC, que pressionaran avui a primera hora per aconseguir com a mínim l'abstenció, reconeixen que s'estarien plantejant trencar aquesta disciplina de vot, tot i admetre que seria una decisió molt dura tractant-se del primer ple de la legislatura.

Estaríem parlant d'una tercera part dels diputats socialistes, la majoria dirigents territorials de fora de l'àrea metropolitana de Barcelona disconformes amb la decisió del partit.

Más información

. Els diputats van estar reunits ahir durant més de 4 hores en una trobada tensa, en què les discrepàncies entre els dos sectors poden qualificar-se de profundes.

De fet, fonts internes contemplen la possibilitat que les desavinences puguin tenir conseqüències en el futur del partit.

O. Junqueras:"Si has de demanar el dret a decidir és que no el tens"(21/01)

34:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130121csrcsrnac_7.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

J.Herrera:"No hi ha federalisme possible sense dret a decidir" (22/01)

19:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130122csrcsrnac_6.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00