¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Duran i Pujol intenten rebaixar la polèmica

Duran i Lleida ha enviat una piulada des de Xile on assegura que ''som al costat de CDC'', i Oriol Pujol lamenta que es vulgui magnificar la polèmica entre els dos partits

Oriol Pujol i Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu /

Josep Antoni Duran i Lleida ha demanat disculpes i ha respost a través del Twitter, la piulada que la portaveu d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Marta Llorens, ha fet aquest dilluns criticant la declaració del consell de Convergència Democràtica (CDC) de Barcelona, molt bel·ligerant amb Duran i Lleida. ''A Xile m'arriba ressò tuit d'Unió'', ha escrit Duran i Lleida al seu compte personal, i ha afegit ''Demano disculpes. Som al costat de CDC defensat presumpció d'innocència''.

Marta Llorens, la portaveu, havia publicat hores abans ''CDC de Barcelona vol enfonsar el President? Per presentar a qui? Més valdria que es preocupessin per l'embargament de la seva seu''.

De la seva banda, el secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha agraït aquestes disculpes del líder d'Unió i ha recordat que la seu de CDC "no està embargada", al contrari del que suggeria la número dos d'UDC, Marta Llorens.

Pujol, ha lamentat que s'intenti "magnificar" la polèmica entre CDC i UDC perquè "el fum pot enterbolir un dia de tanta transcendència" com el d'avui, en què el Parlament ha d'aprovar la declaració de sobirania de Catalunya.

En una entrevista a TV3, Pujol ha reconegut que el comunicat de la federació de Barcelona "no ajuda". però li resta importància perquè la direcció no s'ha posicionat sobre el text.

Cargando