¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Arrenca l'any Espriu

L'acte d'obertura ha estat un espectacle poètic i musical al Palau de la Música. Al llarg de 2013 es repassarà la figura i l'obra de l'escriptor, amb motiu del centenari del seu naixement

Artur Mas en l'acte inaugural de l'Any Espriu /

Poetes, actors i actrius com ara Josep Pedrals, Chantal Aimée o Jordi Boixaderes, van recitar textos de Salvador Espriu, alternats amb les veus de Marisa Martins o Sílvia Pérez Cruz.

El 2013 ha estat l'escollit pel govern català per recordar la figura d'Espriu en motiu de la celebració del centenari del seu naixement. Una figura que el president Artur Mas prenia com a referent pel camí que ara vol emprendre Catalunya: "ara que Catalunya surt de viatge, ens hem de proveir de guies com Espriu". Mas ha afegit que "mai quan intentes una cosa de gran envergadura tens la seguretat absoluta i la certesa final que tot sortirà 100% bé". "Sabem, perquè la nostra història ens ho ensenya, que el fracàs molt sovint és la llavor de l'èxit i que l'error és el germen de l'encert"

Al llarg de tot l'any hi haurà actes i exposicions relacionades amb l'escriptor com, per exemple, una gran mostra de la seva obra al CCCB comissariada per Xavier Bru de Sala i Julià Guillamón, o la col·locació d'una escultura seva a Barcelona.

Cargando