¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

1-0La reunión extraordinaria del Govern de la Generalitat ya ha comenzado

567 assalts violents a tot Catalunya durant 2012

L' augment ha estat d'un 6,5 per cent respecte de l'any anterior. La conselleria d'Interior que també ha explicat que malgrat que el focus inicialment estava posat en les comarques gironines, el nivell d'alerta policial s'ha ampliat a tot Catalunya

El conseller de Interior, Ramon Espadaler /

El conseller Espadaler ha deixat anar també que és probable que per segons any consecutiu no hi hagi noves places a Mossos d'Esquadra

Les xifres indiquen que l'augment més gran d'assalts a domicilis s'ha produït a les terres de Girona: un 86 per cent, de 29 al 2011 fins a 54 l'any passat. De totes maneres, el conseller Espadaler ha explicat que el nivell d'alerta policial s'ha estès a tot Catalunya, on l'increment ha estat del 6,5 per cent, passant de 532 casos a 567.

Ramon Espadaler, que ha participat en la Junta de seguretat local de Castell-Platja d'Aro, ha reconegut que no hi ha un perfil clar dels assaltants.

El conseller també ha recomanat als propietaris de xalets que instal.lin alarmes i ha explicat que veu "poc probable" que hi hagi una nova promoció de Mossos d'Esquadra aquest any. Espadaler ho veu molt difícil tenint en compte que hi haurà una retallada de 4.000 milions d'euros (MEUR) en els comptes d'enguany i que hi ha altres necessitats a cobrir en matèria de sanitat o serveis socials.

Si es compleixen aquestes previsions, serà el segon any consecutiu que no es formen nous agents després que el juny passat sortís de l'acadèmia la 25a promoció de Mossos d'Esquadra.

Cargando