¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La jutge dóna la raó a Ferran Adrià

La titular del jutjat de primera instància número 2 de Barcelona ha desestimat la demanda dels fills del qui va ser el mecenes del Bulli, Miquel Horta, que acusaven Adrià d'arpofitar-se de la malaltia del seu pare per comprar-li les accions del restaurant a un preu inferior al que tocava

La jutge dóna la raó al cuiner Ferran Adrià i valida la seva gestió amb Juli Soler al capdavant del Bulli, així com la compra de la part del negoci al mecenes del restaurant, Miquel Horta. Els fills d'aquest home havien demandat el cuiner perquè consideraven que s'havia aprofitat de la malaltia que patía el seu pare per comprar-li a un preu més baix les accions, una teoria que, segons fonts judicials, la jutge ha desestimat del tot. L'advocat dels Horta ja ha anunciat que recorrerà.

Foto de archivo del cocinero Ferrán Adrià (i), junto al copropietario de El Bulli, Juli Soler (d), durante la rueda de prensa celebrada antes del cierre del restaurante, el 30 de julio de 2011. / EFE / Robin Towsend

La jutge ha desestimat tots els arguments dels demandants en la sentència i els obliga a pagar els costos del judici, segons ha confirmat a aquesta emissora fonts jurídiques properes al cas.

Els fills de Miquel Horta demanaven que s'anul·lés la venta de les accions que el seu pare tenía del Bulli des que va finançar l'ampliació de la cuina.

Els Horta reclamaven una indemnització de 67 milions d'euros, que corresponinen al 80 per cent que asseguren que hauria de tenir el seu pare del negoci.

Acusaven Ferran Adrià i el soci, Juli Soler d'aprofitar-se de la malaltia d'Horta per comprar-li les accions a un preu més baix del que corresponía i asseguraven que sense la inversió del pare, El Bulli i el cuiner mai haguessin aconseguit el ressó internacional. Però la jutge ha desestimat els seus raonaments.

L'advocat dels demandants assegura que recorreran la sentència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?