¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Acord a Seat per evitar 340 acomiadaments

Els sindicats i la direcció de l'empresa han signat un acord per reduir costos i garantir així el manteniment de 340 llocs de treball

Una cadena de muntatge del Seat Ibiza i León al taller 10 de la factoria que la firma té a Martorell /

L'acord entre l'empresa i els sindicats salvarà els 340 llocs de treball que estaven en perill i aconseguirà una reducció de costos utilitzant mesures de flexibilitat interna. Això és, posar la borsa d'hores extra que acumulen els treballadors a zero fent que les hores extres que tenien guardades les tinguin en forma de dies de festa enlloc de cobrar-les.

El gerent de relacions laborals de Seat, Joan Sánchez, assegura que amb aquest acord es vol donar "una major competitivitat a la planta de Martorell" i garanteix "el manteniment de l'estabilitat de l'ocupació" per a tota la plantilla durant tot el 2013.

Amb aquest acord els treballadors mantenen el seu sou sense cap reducció i s'evita el fantasma de l'expedient de regulació que planava sobre la fàbrica. El president del comitè d'empresa, Matías Carnero, valora positivament l'acord i celebra "la direcció prengués la bona decisió de no fer un ERO perquè estem en ple llançament d'un nou model".

Els sindicats esperen que la fabricació del nou Seat León obri un tercer torn a la planta de Martorell en els propers mesos i que alguns dels 400 treballadors eventuals que si que han estat acomiadats siguin els primers en ser reincorporats.

Cargando