Sociedad

Navarro qualifica d'"espectacle" l'actuació que del PSC al debat de la declaració de sobirania

El líder dels socialistes catalans afirma que tant l'executiva com les llistes respecten la "pluralitat" de la formació i confirma que els 5 crítics seran sancionats

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha qualificat aquest divendres d'"espectacle" el debat que es va fer al Parlament per aprovar la declaració de sobirania i també l'actuació que hi va tenir el seu partit. Durant la primera entrevista concedida després del primer Ple de la legislatura, a Antena 3, Navarro ha assegurat que "el debat nacional" no té res a veure amb "els problemes de la gent". D'altra banda, el líder socialista ha confirmat que els cinc diputats que no van votar dimecres seran "sancionats" i ha assegurat que tant l'executiva actual del PSC com les llistes electorals que es van aprovar respecten de manera "escrupulosa" la "pluralitat" de la formació.

Navarro ha assegurat que el que va passar al Parlament va ser un "espectacle". "L'espectacle que vem donar l'altre dia al Parlament li asseguro que no és res que tingui a veure amb els problemes de la gent, ni el que vem donar els socialistes internament ni el que va donar la classe política catalana en general", ha afirmat el primer secretari del PSC.

Más información

D'altra banda, pel que fa al debat obert pels cinc diputats que no van exercir el seu dret a vot dimecres passat, Pere Navarro ha assegurat que al PSC es respecta la diversitat d'"ànimes" que l'integren. "Vem fer un congrés fa un any i vaig dissenyar una executiva amb totes les ànimes del partit", ha afirmat el primer secretari, tot afegint que a les llistes hi ha la "presència de totes les sensibilitats del partit". "Hem sigut absolutament escrupulosos amb aquesta pluralitat", ha sentenciat Navarro.

Alhora, Pere Navarro ha confirmat que els cinc diputats díscols seran "sancionats" i que la possibilitat d'anar més enllà, en clau d'obertura d'expedient, es discutirà a l'executiva de dilluns vinents. L'objectiu, ha conclòs el primer secretari socialista, és que el PSC sigui "un partit respectat".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00