Sociedad

Assalten un geriàtric de nit i lliguen dos treballadors durant 2 hores

Els mossos busquen uns encaputxats que han tancat els empleats dins d'un lavabo del geriàtric on dormen 95 persones. Han robat els diners i joies que hi havia a la caixa forta del centre

Els mossos sospiten que els lladres han entrat pel terrat de la finca del costat del centre geriàtric, al carrer Mallorca de Barcelona, on viuen 95 avis,i han baixat per les escales fins a la porta principal. Darrera del taulell de l'entrada hi havia dos treballadors, un home i una dona, que fan el torn de nit, que s'han vist sorpresos per aquests individus, que entre crits i amenaces, els han obligat a quedar-se quiets. Han anat a buscar unes cordes en una altra habitació, els han lligat amb les mans a l'esquena i els han ficat dins d'un lavabo, custodiats per un dels delinqüents, segons han explicat a la Cadena SER els responsables del geriàtric.

L'assalt ha passat poc abans de la mitjanit i els han tingut retinguts durant dues hores. Durant aquesta llarga estona, els delinqüents han pogut moure's pel centre provocant diverses destrosses, sobretot a les oficines. Allà han trobat la caixa forta i l'han rebentat amb una espècie de bufador. Han aconseguit endur-se, com a mínim, més de 6.000 euros, a banda de les joies que els ancians deixen sota la custòdia de la direcció del centre i també diners dels residents. Estan acabant de comprovar quina quantitat exacte els han robat.

Más información

Quan els delinqüents han marxat, els dos treballadors han pogut alertar al director del centre, que sobresaltat ha acudit immediatament al geriàtric per socórrer els empleats. La policia científica ja ha recollit indicis al centre a l'espera de trobar alguna cosa que permeti identificar als lladres, que anaven encaputxats i que parlaven castellà entre ells. Els dos treballadors i el responsable del geriàtric han de declarar en les pròximes hores a la comissaria dels mossos per ampliar la denúncia inicial i aportar més dades. Ara mateix, degut a la confusió, els treballadors no saben si eren entre 4 i 7 els delinqüents. El director els ha enviat a casa a descansar i fins i tot els ha recomanat que si cal s'agafin uns dies de baixa degut al mal tràngol que han patit aquesta passada nit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00