¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Nous directors generals de Bombers i Protecció Civil

L'ex director general de Presons, Ramon Parés comandarà els Bombers i el fins ara director de serveis territorials d'Agricultura, Jordi Aurich s'ocuparà dels plans de protecció civil

El consell executiu aprovarà amb tota probabilitat aquest dimarts el nomenament de Ramon Parés, ex director de Serveis Penitenciaris, com a nou director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, en substitució del ceretà Jordi Gassió. Parés ha estat durant bona part de la seva carrera professional vinculat al departament de Justícia i més concretament a l'entorn de presons. L'altre nomenament que pot avançar la Cadena SER és el de Jordi Aurich com a director general de Protecció Civil, substituint a Manel Pardo. Aurich era fins ara director dels serveis territorials d'Agricultura a Girona. Viu a Banyoles, és llicenciat en dret i ha dedicat 10 anys de la seva carrera professional a exercir com a advocat especialitzat en dret administratiu.

Per altra banda, Espadaler ha ratificat Manel Prat com a director general de la Policia. Hi havia dubtes de si continuaria, primer perquè significava una línia continuista respecte l'anterior conseller Felip Puig, i també després de la polèmica de les últimes setmanes de l'anterior mandat arran de l'episodi del 14N en què Esther Quintana va perdre un ull durant les càrregues policials a Passeig de Gràcia. El cas està en mans de la justícia.

Cargando