¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Jordi Martí vol anar a les primàries del PSC liderant la plataforma Moviment Barcelona

El líder del PSC a Barcelona, Jordi Martí, ha anunciat la creació d'una plataforma de gent d'esquerres i progressista que vagi més enllà dels partits per recuperar el govern de la ciutat

El líder del PSC a Barcelona, Jordi Martí, als estudis de Ràdio Barcelona /

Ell lideraria aquest Moviment Barcelona, com l'ha anomenat, i sota aquest paraigües es presentaria a les primàries del PSC

Jordi Martí ha assegurat que està clar que amb els partits no n'hi ha prou per articular una alternativa d'esquerres, que s'ha de mobilitzar la gent progressista que se sent allunyada dels polítics. I per això proposa la creació d'aquest moviment Barcelona, un espai de debat en el que estan convidats a participar totes les persones progressistes siguin o no militants de partits polítics. Jordi Martí es presentarà a les primàries del PSC liderant aquest projecte.

En una entrevista a l'Hora L li hem preguntat si Moviment per Barcelona s'hauria de presentar com a tal i sense les sigles de cap partit a les eleccions municipals de 2015: " a mi m'agradaria que això servís per reflexionar des de l'esquerra més plural sobre quina és la millor manera d'arribar a les eleccions del 2015, per poder presentar una alternativa seriosa a l'equip de govern actual. Per tant, jo no tanco cap porta, però tampoc està en les meves mans definir com ha de ser aquest futur"

Entre les persones que ja s'han implicat en aquesta iniciativa hi ha José Juan Moreso, rector de la Universitat Pompeu Fabra, Toni Comín o Xavier Bonal.

Entrevista a Jordi Martí a l'Hora L (29-01-2013)

Cargando