Última hora

BORRELL EN HORA 25 Josep Borrell, sobre la situación en Oriente Próximo: "Estamos al borde del abismo"

Sociedad

L'ADN a una burilla resol un crim de fa 10 anys

La Policia Nacional ha aclarit un crim de fa 10 anys a Gavà gràcies a l'ADN trobat en unes burilles, uns gots i material genètic trobat sota les ungles de la víctima. Una dècada després, l'assassinat s'ha resolt amb la detenció de 3 persones

CADENA SER

Els arrestats són tres ciutadans d'origen romanès que entre el 2 i el 3 de maig del 2002 haurien torturat i assassinat un home marroquí amb passaport espanyol en uns apartaments mig abandonats de Gavà.

Els agents van enviar a la policia francesa el perfil genètic que van trobar a l'escenari del crim ja que els veïns de la víctima havien vist per la zona un cotxe amb matrícula d'aquell país. Amb aquestes dades, van identificar un home romanès de 34 anys que compleix condemna a França.

Van investigar el seu entorn i a través de les empremtes dactilars recollides després de l'assassinat van trobar dos homes més, un d'ells també a la presó al país veí i un altre a Alemanya.

La policia sospita que els tres detinguts, dos d'ells actualment empresonats a Barcelona i un altre a França, van ser contractats com a sicaris per matar aquest home, que s'havia convertit en un obstacle per una empresa estrangera per comprar un bloc d'apartaments. Els suposats criminals no han volgut donar dades i això és només una hipòtesi que no s'ha pogut provar.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00