¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Anticorrupció pregunta si Jordi Pujol Ferrusola es va acollir a l'amnistia fiscal i si té comptes a l'estranger

L'escrit de la fiscalia està ja en mans del jutge i és conseqüència de la declaració de l'ex parella del fill de Jordi Pujol

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006 /

Es tracta d' un pas més en el cas dels suposats comptes a l'estranger de la família Pujol Ferrusola. Anticorrupció vol saber si un dels fills de l'expresident tenia diners fora del país i si l'ha regularitzat.

El fiscal ha presentat un escrit Al jutge Pablo Ruz on es demana que sol.liciti a l'Agència Tributària un informe sobre si Jordi Pujol Ferrusola s'ha acollit a l'amnistia fiscal i que faciliti qualsevol informació que tingui sobre rendes que hagi obtingut a l'estranger, bé com a persona física o mitjançant una empresa.

L'actuació d'anticorrupció es produeix com a conseqüència de la declaració de Maria Victòria Àlvarez, l'exparella de Jordi Pujol fill, qui va afirmar que el va veure portar grans quantitats de diner en bitllets de 500 euros a Andorra, que tenia negocis a l'Argentina i Mèxic, i que va mantenir contactes amb una persona que blanquejava diners en les illes del Canal.

Cargando