Sociedad

Anticorrupció pregunta si Jordi Pujol Ferrusola es va acollir a l'amnistia fiscal i si té comptes a l'estranger

L'escrit de la fiscalia està ja en mans del jutge i és conseqüència de la declaració de l'ex parella del fill de Jordi Pujol

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006ACN

Es tracta d' un pas més en el cas dels suposats comptes a l'estranger de la família Pujol Ferrusola. Anticorrupció vol saber si un dels fills de l'expresident tenia diners fora del país i si l'ha regularitzat.

El fiscal ha presentat un escrit Al jutge Pablo Ruz on es demana que sol.liciti a l'Agència Tributària un informe sobre si Jordi Pujol Ferrusola s'ha acollit a l'amnistia fiscal i que faciliti qualsevol informació que tingui sobre rendes que hagi obtingut a l'estranger, bé com a persona física o mitjançant una empresa.

L'actuació d'anticorrupció es produeix com a conseqüència de la declaració de Maria Victòria Àlvarez, l'exparella de Jordi Pujol fill, qui va afirmar que el va veure portar grans quantitats de diner en bitllets de 500 euros a Andorra, que tenia negocis a l'Argentina i Mèxic, i que va mantenir contactes amb una persona que blanquejava diners en les illes del Canal.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00