Sociedad

Urdangarín al.lega "irreversible indefensió"

Iñaki Urdangarin anuncia que recorrerà a l'Audiència Provincial i fins i tot al Tribunal Constitucional pel que considera una "irreversible indefensió" provocada pel jutge instructor, José Castro

En el recurs presentat contra la interlocutòria de fiança de 8.100.000 euros, l'advocat Mario Pascual Vives afirma que el magistrat introdueix nous documents, delictes i fragments d'alguns testimonis que desconeixia i que generen una indefensió al Duc de Palma.

En l'escrit, el lletrat anuncia també que aportarà a la causa un informe que acrediti la repercussió i beneficis econòmics que els congressos organitzats per l'Institut Nóos van tenir per València i Palma.

Más información

Amb això, pretén rebatre la tesi del jutge que no van tenir repercussió entre els ciutadans. Defensa amb totes les armes els conveni i assegura que arran de l'organització d'aquests esdeveniments, Mallorca es va consolidar com una destinació de cicloturisme, vela i golf.

Mario Pascual Vives nega també un delicte de tràfic d'influències pel fet que Urdangarin sigui parent del Rei. Considera inversemblant que les administracions autonòmiques se sotmetessin a la seva voluntat o la de Diego Torres i defensa que els governants van considerar els projectes de gran interès.

Sobre el paper de Urdangarin a l'Institut Nóos, Pascual Vives recorda que el Duc a partir de març de 2006 va deixar de percebre el seu sou en Nóos. Les visites que el duc feia, no eren per prendre decisions o participar activament en la vida de l'associació. "Anar per allà de tant en tant i sense cobrar no es pot igualar a la condició d'assalariat" assegura l'advocat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00