¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El PP denuncia que a Barcelona hi ha 600 habitatges socials buits

Segons dades de l'Ajuntament la xifra ha anat en augment des de l'any 2010, en el que no arribaven als 450. El grup municipal del PP ha denunciat aquesta situació i ha criticat la falta de "sensibilitat social" de l'equip de govern

El president del grup municipal dels populars, Alberto Fernández-Díaz, creu que s'han de prendre mesures per acabar amb els pisos buits. El PP proposa canvis en el procediment per accedir a un habitatge i que els ciutadans puguin triar la promoció a la qual opten, ja que des del 2009 un 64% de les persones que han accedit a un pis han renunciat.: "Cal una revisió del registre de sol·licitants de Barcelona, per agilitar els tràmits, perquè hi hagués més transparència, més informació ciutadana, perquè es pogués donar l'opció que un veí es pugui inscriure amb caràcter general o en promocions concretes. Per garantir que a Barcelona no hi hagi pisos que s'adjudiquen a un veí, però ell després hi renuncia per moltes raons."

En paral·lel, el portaveu popular ha afegit que el trencament del pacte CIU-PP no afectarà l'àmbit municipal ja que "Barcelona està per sobre d'aquesta situació" i ha dit que "sobren sigles i falten esforços".

Cargando