¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Bustos torna

Manel Bustos torna a asumir plenament l'alcaldia de Sabadell, un cop ha expirat el decret que el va situar en segon terme. L'oposició parla de presentar una moció de censura

Manel Bustos torna a assumir avui totes les funcions com a alcalde de Sabadell /

Bustos, retorna a primera línia política després de 2 mesos, sense haver-la abandonat mai del tot. Ho fa amb el suport del seu partit però a l'expectativa del que puguin revelar les converses telefòniques que consten al sumari d'aquest presumpte cas de corrupció, que tot indica que el comprometen i que es podrien fer públic aviat. També ho fa tocat políticament. Els grups a l'oposició, estudien impulsar en bloc una moció de censura per desbancar-lo de la cadira que avui ha tornat a ocupar

Manel Bustos ha tornat a defensar la seva innocència el dia que torna a l'alcaldia de Sabadell. Ha comparegut davant els mitjans per dir que es reincorpora amb la consciència més tranquil·la que el primer dia. En plena investigació del cas que l'afecta personalment, l'alcalde també s'ha mostrat preocupat pels altres assumptes de corrupció que inunden la política a Catalunya i l'Estat.

Bustos assegura que ha rebut el suport d'aquells que sempre han estat al seu costat i ha subratllat que vol acabar com més aviat millor amb aquest 'mal son' i que té "pressa perquè se sàpiga la veritat". A més, critica que el posin al mateix sac que d'altres presumptes corruptes: "Considero injust que els mitjans de comunicació i els tertulians estiguin posant al mateix nivell aquesta situació i d'altres que s'estan produint a la resta de la política i d'Espanya"

Manel Bustos torna a l'alcaldia però no ho tindrà fàcil per governar ja que està minoria. L'oposició li demana la dimissió igual com la dels 4 regidors imputats i els càrrecs de confiança segons ha explicat la portaveu del grup municipal d'ICV, Carme García: "Hi ha cinc grups que sumem la majoria, som 14, que estem dient que ha perdut tota la credibilitat i la confiança"

Garcia, que va ser la primera en presentar denúncia davant la fiscalia fa dos anys, ha explicat que en aquests dos últims mesos, Bustos a la pràctica no ha deixat mai l'alcaldia.

Cargando