¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

ERC, amb majoria absoluta a Montblanc, promou un govern d'unitat

Montblanc busca un govern d'unitat. Tot i que ERC té majoria absoluta, volen incloure-hi a tots els partits de la oposició, especialment per donar suport al procés sobiranista

L'alcalde, Josep Andreu, està en converses amb la resta de grups de la oposició per tal que tots formin part de l'equip de govern, tot i que ERC té majoria absoluta amb set regidors. El principal motiu és aconseguir fortalesa i erigir-se com el primer govern municipal d'unitat que dóna ple suport a la declaració de sobirania del Parlament, com explicava el batlle a la SER: "hi ha hagut reunions, hi ha un ambient de distensió, de poder trobar acords i millorar la relació que hem tingut entre el govern i els altres partits"

Josep Andreu està explorant la possibilitat del pacte amb els quatre grups a la oposició (Entesa de Montblanc, Convergència i Unió, Independents per Montblanc i el PSC).

De moment hi ha bona predisposició, i podria tancar-se en una data assenyalada, com Sant Jordi o la Diada: "alguna cosa farem en un moment tan transcendent pel nostre país, per Sant Jordi que és el nostre patró o per l'11 de setembre ja podrem dir que tenim un pacte d'unitat.

A banda de fer front comú pel sobiranisme, també es vol aconseguir més fortalesa econòmica i s'està treballant per poder fer un pacte pel treball i creixement a nivell del territori.

Cargando