¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Els socialistes faran primàries "a la francesa" a Barcelona

El PSC posa en marxa a Barcelona el primer procés de primàries "a la francesa" de tot l'Estat. Hi podran votar militants i simpatitzants i culminarà amb l'elecció del candidat a l'alcaldia a finals del 2014

El líder del PSC a Barcelona, Jordi Martí, als estudis de Ràdio Barcelona /

El president del grup municipal, Jordi Martí, ja ha fet oficial que s'hi presenta mentre que el primer secretari de la Federació, Carles Martí, tampoc ho descarta.

Els socialistes inicien el compte enrere per escollir candidat a l'alcaldia de Barcelona i ho faran a través d'un procés de primàries obertes que avui s'ha presentat. L'objectiu, segons Carles Martí líder de la Federació, és posar el partit en mans dels electors.

El president del grup municipal, Jordi Martí, ja ha fet el pas endavant per presentar candidatura però es dóna per fet que no serà l'únic i és que les relacions entre el partit i Martí no són precisament fluïdes. El propi Carles Martí no descartava presentar-s'hi: "Igual que estem davant unes primàries obertes, també el primer secretari s'hauria de poder presentar si volgués, però el meu objectiu i la meva feina és que aquestes siguin unes primàries obertes en el sentit fort de la paraula"

Ho decidirà quan estigui consolidat el procés. Un procés que inclou 3 convencions: "Escoltar", que es farà el 9 de març, "Dialogar" a finals d'enguany i la darrera anomenada "acordar" durant el primer trimestre del 2014.

Cargando