¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Gordó assegura que no ha vist mai a Millet

El Conseller de Justicia, Germà Gordó, nega conèixer a Fèlix Millet, el saquejador confés del Palau de la Música

El conseller de Justícia, Germà Gordó /

Gordó ho afirma malgrat que, segons el fiscal, l'històric diputat de Convergència Democràtica, Jaume Camps, va mantenir reunions periòdiques amb Millet i l'exdirector de Ferrovial, Pedro Bonaventura, entre 1999 i 2008 i que en almenys una d'aquestes trobades Germà Gordó, un dels homes forts del President Mas, també hi hauria participat.

Així ho explicava avui a Lleida el conseller: "El senyor Millet sembla que va tenir reunions amb molta gent. De fet, amb líders dels partits polítics i de moltes institucions. Jo al senyor Millet no l'he vist mai"

Aquestes reunions conten en l'agenda personal de Fèlix Millet que està en mans dels investigadors del Cas Palau.

Gordó sempre ha estat un dels homes forts del president Artur Mas. Abans de Conseller, ha estat secretari del govern català. Aquestes reunions consten en l'agenda personal de Fèlix Millet que està en mans dels investigadors del Cas Palau, que també investiguen un presumpte finançament irregular de Convergència Democràtica.

Gordó també ha defensat el paper del seu partit en un altre cas que esquitxa aquest partit, el Cas ITV. Segons l'actual Conseller de Justícia, els membres de Convergència, només han treballat per l'administració, sense aprofitar-se'n: "El Departament d'Empresa va començar a treballar i es mouen papers. I aquests papers del Departament d'Empresa són els únics que coneixíem. única i exclusivament. Hem treballat des de l'administració i per l'administració, per ningú més"

Segons l'escrit del fiscal anticorrupció, Fernando Maldonado, el dirigent de Convergència, Oriol Pujol va coordinar, dirigir i emparar l'activitat delictiva d'aquesta presumpta trama de corrupció i el seu objectiu era constituir una societat, de la qual seria soci, per aconseguir les concessions d'ITV i així "lucrar-se personalment".

Cargando