Sociedad

El jutge demana més informació sobre la situació dels Mossos a l'última vaga general

El jutge vol saber la situació exacte en tot moment de les tres furgonetes dels Mossos que eren a la zona on Ester Quintana va perdre un ull durant la Vaga General del 29N

El jutge que investiga com va perdre un ull una veïna de Barcelona, Ester Quintana, durant la última vaga general ha demanat a la Divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra un informe sobre el moviment de les tres furgonetes que aquell dia hi havia a la zona on es va produir la lesió.

L'instructor ha demanat totes les situacions dels tres vehicles entre les 8 i les 9 del vespre, i si és possible determinar la situació de les mateixes en el moment de parar-se a la confluència de Gran Via i Passeig de Gràcia.

Más información

A més, ha citat a declarar com a testimoni una periodista que va filmar a la zona. Quintana assegura que el projectil el va disparar un Mosso i el jutge que instrueix el cas vol veure aquesta gravació.

En la seva segona compareixença, l'exconseller d'Interior, Felip Puig, va reconèixer que a la zona on Quintana va patir la lesió hi havia tres furgonetes dels Mossos amb dos escopeters, però va assegurar que en el moment i el lloc de l'impacte cap agent va disparar projectils.

Fa una setmana, un dels tres testimonis aportats per la defensa de la noia que van declarar davant del jutge va assegurar que va veure un dels mossos com disparava un projectil cap a la zona on es trobava Quintana, mentre que els altres dos van dir que havien sentit un tret més fort que la resta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00