Sociedad

L'infermer que va atendre Ester Quintana apunta a una pilota de goma

El professional, que ha declarat davant del jutge que investiga la lesió de la jove durant la última vaga general, ha assegurat que la ferida que presentava la noia és compatible amb la que deixen els projectils dels antiavalots

L'infermer que va atendre Ester Quintana, la jove que va perdre l'ull durant la última vaga general, assegura que la ferida que presentava la jove li havia d'haver causat un objecte rodó, perquè no va haver de netejar-li vidres ni cap altre resta. Una declaració que reforçaria la tesi de la defensa de Quintana, que assegura que va ser un projectil dels Mossos el que la va lesionar.

Ester Quintana, la dona que va perdre un ull durant les càrregues policials de l'última vaga general

Segons fonts jurídiques properes al cas, l'infermer que va atendre Quintana a l'arribada a l'Hospital de Sant Pau ha assegurat al jutge que la noia presentava una ferida oberta, més que un tall i ha explicat que no li va haver de extreure cap vidre ni netejar altres restes.

Más información

Segons aquestes mateixes fonts, l'home hauria dit que per la seva experiència professional, la lesió de Quintana seria compatible amb la que deixa una pilota de goma.

Abans d'aquest infermer, Quintana va rebre les atencions del Servei d'Emergències Mèdiques, el SEM. Ara l'advocada de la noia ha demanat que s'identifiqui els professionals que la van atendre.

Aquest dilluns també ha declarat una periodista que era al punt on Quintana va resultar ferida.

Aquesta dona hauria dit al jutge que va sentir dos trets, un més sec que l'altre, provinents de la confluència de Gran Via i Passeig de Gràcia.

La segona vegada que va comparèixer per explicar els fets del 14N, l'exconseller d'Interior Felip Puig, va assegurar que aquell dia no s'havia disparat cap pilota de goma, però va reconèixer que sí que havien utilitzat altres projectils, encara que cap en l'hora ni el punt on Quintana va perdre l'ull.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00