Sociedad

El Sónar, a Montjuïc

El Sónar abandona el Centre de Cultura Contemporània i es trasllada a Fira de Barcelona

Aquest gran espai de la Fira de Montjuïc acollira el 'Sónar Village'ACN

Coincidint amb seu vintè aniversari, i just quan presentaven bona part del cartell per aquest 2013, els responsables de la cita han confirmat el canvi d'ubicació, que diuen, servirà perquè el festival creixi.

Els responsables del Sonar asseguren que fa temps que buscaven una nova ubicació que permetés ampliar el nombre d'espectadors i que finalment la idea està prou madura com per fer-la efectiva en aquesta edició, que farà la número 20 del festival. El Sónar de dia canvia el Raval i el CCCB pels pavellons de Fira de Montjuïc. Un moviment que segons el director Ricard Robles els manté al centre de la ciutat però els permet donar una nova dimensió al festival

Más información

El sots director del CCCB, Jaume Badia assegura que la marxa del Sónar ha de ser un incentiu perquè el centre de cultura contemporània busqui i ofereixi una oportunitat a nous emprenedors. Sónar i CCCB treballen ara per mantenir d'alguna manera el vincle, tot i que encara no se sap com es farà ni si podran tancar una proposta ja per la programació d'enguany.

Pel que fa al cartell del festival que es farà els dies 13, 14 i 15 de juny a Barcelona estan confirmats ja una seixantena d'artistes entre els que destaquen els mítics Kraftwerk, que presentaran el seu nou espectacle en 3D que aquests dies es pot veure a la Tate Modern de Londres.

Tornen els Pet Shop Boys, que presentaran el seu nou disc i també està confirmada la presència de qui Enric Palau ha presentat com el "grup de moda del proper estiu" AlunaGeorge. Tornen a més un dels habituals al Sónar, que ja va estar en la primera edició, el DJ Laurent Garnier, "un dels que més ha connectat amb el públic Sonar" segons els seus organitzadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00