¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Fiscalia demana més de 80 anys per a l'autor del triple crim de la Sagrada Família

La Fiscalia ha demanat 81 anys de presó per a l'acusat del triple crim ocorregut el gener de l'any passat en un pis del barri La Sagrada Família

El acusado del triple crimen de La Sagrada Familia /

En aquest crim van morir assassinats dos ancians i la seva néta de 16 anys

La fiscal assegura en el seu escrit que l'acusat va sotmetre la seva exparella i filla del matrimoni d'avis assassinat a un assetjament psicològic constant, a través de missatges de mòbil amenaçadors, revisant-li les cartes o fins i tot instal·lant-li un dispositiu de seguiment al cotxe.

El ministeri públic explica que com que aquesta estratègia no li va resultar i la dona no va tornar amb ell, va planejar fer-li mal i assassinar la seva família i va presentar-se a casa dels avis amb un mall o un objecte similar, que encara no s'ha localitzat, i va matar al matrimoni i la neta a cops, infringint-los, diu textualment la fiscal, un gran patiment.

La fiscal demana per l'home fins a 81 anys de presó, per tres delictes d'assassinat, un de violència psíquica i un altre de robatori, així com una indemnització de 370.000 euros per la família de les víctimes.

Quan la resta de parts presentin els seus escrits, el jutge convocarà una vista amb l'acusat per comunicar-li tots els càrrecs i després enviarà el cas a judici, que es farà amb jurat popular.

Cargando