¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Sánchez-Camacho anuncia denúncies

La presidenta del PP a Catalunya anuncia denúncies per saber qui hi ha al darrera d'un suposat cas d'espionatge en un dinar que va fer amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho /

Avui al Parlament hi havia sessió de control al Govern, molt marcada pels casos de corrupció que assetgen els partits polítics catalans. En aquest escenari, Alícia Sànchez Camacho ha anunciat que presentarà duesdenúncies per aclarir qui hi ha al darrera de les escoltes que haurien servit per espiar un dinar de la presidenta del PP a Catalunya amb l'exparella de Jordi PujolFerrussola.

A l'hemicicle Artur Mas desafiava Sánchez-Camacho a ser transparent i denunciar els fets, i dues hores més tard, ja als passadissos, la líder del PP confirmava aquesta doble denúncia, contra l'empresa Mètode 3 i perquè s'investiguin tots els fets: "Denunciaré els seguiments i la comissió de possible il·lícits penals, els seguiments o les escoltes il·legals, que es produeixi una investigació profunda dels fets, tant a mi com a d'altres responsables del PP. I després presentarem la demanda en els jutjats corresponents a l'empresa que segons els mitjans de comunicació ha fet aquestes escoltes il·legals"

Camacho, dilluns va dir que no recordava el contingut de la conversa amb la ex de Jordi Pujol Ferrusola.. Avui diu que ja ha tingut accés a part de la transcripció i que li va recomanar que denunciés els fets a fiscalia.

La corrupció ha centrat gran part de la primera sessió de control de la legislatura. Bons propòsits, algunes propostes, però cap resultat concret. Artur Mas demana que apart de la transparència també es demanin disculpes quan es demostri innocència: "Transparència tots, que surti tot el que hagi de sortir. I càstig exemplar, que es castigui tot el que s'hagi de castigar. Però quan hi ha errors, per part de judicis públics, de partits, de mitjans de comunicació, fins i tot en els processos judicials, que aleshores hi hagi un sistema en aquest país per demanar disculpes i reparar el dany que s'hagi comés per una raó molt senzilla: que no hem de desitjar en els altres allò que no volem per a nosaltres mateixos"

Aquest matí, el Parlament ha decidit crear una comissió d'investigació sobre les possibles irregularitats en l'àmbit sanitari... CiU per no quedar-se sol i en minoria, hi ha votat a favor.

Cargando